Appen TAKK FOR I DAG

TAKK FOR I DAG inneholder sanger og spill fra fireårsboka «Linda og den lille kirka». Appen kjøpes ikke her i nettbutikken, men kan lastes ned gratis fra App STore og Google Play.
Last ned APPEN gratis fra App Store
Last ned APPEN gratis fra Google Play

Appen kan støte opp under invitasjoner til utdeling av fireårsbok i kirken. Lenke til nedlasting av appen kan sendes med invitasjon på sms eller epost.

Les merShow less
Referanse:
68
Beskrivelse

"Takk for i dag" inneholder tre rom med aktiviteter for barn 3-6 år:  

KIRKEN
Lindas lillebror skal døpes. Barna skal invitere en stor og fargerik familie til dåpsdagen. De kan velge mellom mange fine og morsomme klær. Til slutt spilles dåpssalmen "Det skjer et under i verden".

HUSET
Det er kveld og barna skal rydde rommet til Linda. Leker, kosedyr og klær skal legges på riktig plass. Det er fint å takke for tingene sine, menneskene rundt seg og dagen som har gått. Slik kan barn og voksne avslutte dagen sammen og begynne kveldsritualet. Til slutt spilles én av fem kveldssanger.

SYNG SELV
Her kan barna velge mellom forskjellige instrument og selv synge til disse fire sangene: "Måne og sol", "Kjære Gud, jeg har det godt", "Tenn lys" og "Det skjer et under i verden". Disse sangen dukker også opp i KIRKEN og HUSET.

Karakterene og miljøet i appen er hentet fra boka ”Linda og den lille kirka”, som deles ut til fireåringer i mange menigheter i Den norske kirke. 

Vi kan bistå menigheten med å lage en invitasjon som epost eller SMS til utdeling av fireårsboka, med lenke til appen.

Les merShow less
Produktdetaljer
68
Vedlegg
Invitasjon SMS/epost
Til å sende ut sammen med lenke til appstore: https://apps.apple.com/no/app/takk-for-i-dag/id948228288 og Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.no.skrifthuset.takkforidag2
Last ned (556.69KB)
Sist vist
TAKK FOR I DAG inneholder sanger og spill fra fireårsboka «Linda og den lille kirka». Appen kjøpes ikke her i nettbutikken, men kan lastes ned gratis fra App STore og Google Play.Last ned APPEN gratis fra App...
5 andre produkter i samme kategori:
kr 136.00
Linda og familien skal døpe lillebror. Dette er en fin fortelling om barn og foreldre, om besteforeldre og faddere, og om familiens møte med hverandre og med det som skjer i dåpen. Gjennom fortellingen kan fireåringen...
kr 50.00
Spiseunderlag i vaskbar plast (30x40cm). Fine illustrasjoner fra boka "Linda og den lille kirka" sammen med bordbønnen "Velsign vårt hus". Se side 24 i boka og nr. 763 i "Norsk salmebok".  Velsign vårt hus.Velsign...
kr 140.00
Aktivitetshefte for barn som er i ferd med å lære seg å lese og skrive. Her er bibelfortellinger og oppgaver, tegneserie og lettlest tekst, kryssord og spennende illustrasjoner. Fint til utdeling ved skolestart. 12...
kr 120.00
Flere forslag til aktivisering ut fra innholdet i fireårsboka. 25 sider A4 i plastomslag. Med veiledningen følger også en minnepinne med tekstfiler og bildefiler fra boka og lottospillet.
kr 490.00
Spillet inneholder 12 brikker fra lottospillet i stort format (30x32cm), sammen med to forslag til samtalepreken for barn: 1) Fiolette, om dåp og gudstjeneste. 2) Hvite, om jul, påske og pinse.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.