Meny
 
Materiell til dåp
FADDERHILSENER.
Vi tilbyr to varianter: Et enkelt fadderkort (til venstre) med fadervår, bønn for barnet og "Jesus og barna".
Eller et fadderdiplom i vakkert omslag, som også angir hvordan diplomet kan rammes inn for å henges på veggen. I omslaget ligger det også et brev til faddere. Det finnes et tilsvarende dåpsdiplom med omslag og brev til foreldrene. Se mer om diplomene og innholdet i brevene i nettbutikken.
Lenke til nettbutikken: skrifthuset.mamutweb.com/Shop/...
 
"DÅPSBILDET" - ET INNRAMMET BARNEROMSBILDE MED AFTENBØNN.
Mange menigheter over hele landet gir i dag et av våre barneromsbilder med aftenbønn som dåpsgave. På baksiden er en etikett med opplysninger om dåpen og faddere. Bildet vil være et vakkert og varig minne om dåpen og en oppfordring for familien til å be aftenbønn. Det finnes 18 ulike motiv, flere vers og fire rammer: Eik, gull, sort eller sølv. Noen motiv egner seg også ved dåp av ungdom. Se alle alternativ i nettbutikken.
skrifthuset.mamutweb.com/Shop/...

Dersom menigheten velger f.eks. tre ulike bilder, kan foreldrene selv velge hvilket vers de ønsker i forbindelse med dåpssamtalen. På denne måten viser menigheten foreldrene tillit. Mange vil allerede ha et forhold til én av bønnene på bildene.

Lenke til nettbutikken: skrifthuset.mamutweb.com/Shop/...
 
Skrifthuset kan også produsere DÅPSBILDER med lokale motiv. De to englebildene er glassmaleri fra SKJELKAVIK og VESTRE AKER KIRKE. Akvarellene av TYNSET KIRKE og VIKE KAPELL er laget av vår "huskunstner" på bakgrunn av tilsendt fotografi. Ta kontakt for produksjon av "MENIGHETENS EGET DÅPSBILDE".
 
DÅPSHILSENER.
Fire doble kort (A5) med plass til en lokal hilsen. Her illustrert av Tor Lindrupsen. Tekst på BOKMÅL eller NYNORSK. "DÅP" kan brukes som invitasjon til dåp. De tre neste, "BØNN", "BIBEL" og "KIRKE", kan brukes som 1,2,3-årshilsen, eller som invitasjon til ulike trosopplæringstiltak. På baksiden finnes en kort tekst om bønn, Bibel og gudstjeneste. Kortene leveres flatt i A4 format, slik at en lokal hilsen kan trykkes på innsiden, men en vanlig dataskriver.

Lenke til nettbutikken: skrifthuset.mamutweb.com/Shop/...
 
DÅPSHILSENER.
Fire doble kort (A5) med plass til en lokal hilsen. To ulike serier, her illustrert av Liv Andrea Mosdøl. Tekst på BOKMÅL eller NYNORSK. "DÅP" kan brukes som invitasjon til dåp. De tre neste, "BØNN", "BIBEL" og "KIRKE", kan brukes som 1,2,3-årshilsen, eller som invitasjon til ulike trosopplæringstiltak. På baksiden finnes en kort tekst om bønn, Bibel og gudstjeneste. Kortene leveres flatt i A4 format, slik at en lokal hilsen kan trykkes på innsiden, men en vanlig dataskriver.

Lenke til nettbutikken: skrifthuset.mamutweb.com/Shop/...
 
Vi tilbyr følgende materiell til voksendåp og dåp av konfirmanter:
- En dåpsattest, utformet som et diplom, der navn, dåpsdato og kirke kan skrives inn.
- En tilsvarende fadderhilsen.
Begge disse diplomene ligger i et vakkert omslag, som også viser hvordan de kan rammes inn.
I omslaget ligger det også dåpsbrev og fadderbrev som forteller hva dåpen betyr i det voksne livet.
- Tre utgaver av "DÅSBILDET", der motiv og vers passer for ungdom og voksne.

Lenke til nettbutikken: skrifthuset.mamutweb.com/Shop/...