Meny
 
Fireårsbok med støttemateriell
«Linda og den lille kirka» er en fin fortelling om barn og foreldre, om besteforeldre og faddere, om familiens møte med hverandre og med det som skjer i dåpen. Billedboka er engasjerende for 4-åringen. Fortellingen om den store barnedåpen er også meningsfull for de voksne.
skrifthuset.mamutweb.com/Shop/...

Last ned LÆRERVEILEDNING og INVITASJONER/PLAKAT etc. her:
skrifthuset.mamutweb.com/subde...
 
Til fireårsboka har vi laget appen TAKK FOR I DAG. Den inneholder TRE SPILL der barna blir kjent med karakterene i boka. "SYNG SELV" inneholder fire sanger fra boka. I "KIRKEN" kan barna velge fine klær til hele dåpsfølget, og i "HUSET" skal leker og klær ryddes på plass når dagen er over. TAKK FOR I DAG kan lastes ned gratis fra AppStore og Google Play. Kopier lenkene i en SMS til familien, slik at appen kan lastes ned, og 4-åringen kan bli kjent med Linda og sangene før de kommer til kirken for å få boka.
AppStore: itunes.apple.com/no/app/takk-f...
GooglePlay: play.google.com/store/apps/det...

 
Her er bilder fra fireårsboka laget som BILDE-LOTTA. Spillet deles ut sammen med boka, eller til 5-åringer. Samme format som boka. Fire brett med 6 brikker på hvert brett. Gjennom spillet vil barn og voksne oppdage sammenhenger mellom ting og hendelser i kirka og sin egen familie. 12 av brikkene finnes også i stort format (30x32cm), sammen med forslag til samtalepreken for barn: 1) Om dåp og gudstjeneste. 2) Om jul, påske og pinse.
skrifthuset.mamutweb.com/Shop/...
 
SPISEUNDERLAG MED BORDBØNN (Vaskbar plast, 30x40cm)
Fint som utdelingsmateriell allerede for 2-åringer, eller sammen med fireårsboka. Bordverset "Velsign vårt hus" kan synges som kanon og som bevegelsessang, med tegn fra døvespråket. Dette er et bordvers barnet aldri vil vokse fra. Se "Norsk salmebok" nr. 763, og side 24 i fireårsboka.
skrifthuset.mamutweb.com/Shop/...

"Velsign vårt hus.
Velsign vårt bord.
Velsign den hele, vide jord.
Velsign oss med din milde hånd,
Gud Fader, Sønn og Hellig Ånd."